Skip to content Skip to footer
Βίλα

Villas on the hill

Το συγκρότημα ‘Villas on the hill’ έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2022. Διαμορφώθηκε από την αρχιτεκτονική μας ομάδα με σκοπό να προσφέρει μοναδική άνεση και λειτουργικότητα.

Αποτελείται από 6 βίλες των οποίων τα εμβαδά ποικίλουν από 160m2 έως 175 m2. Όλες οι κατοικίες είναι ευρύχωρες, ηλιόλουστες, με ιδιωτικό κήπο και ιδιωτική πισίνα (24-27m2). Ο σχεδιασμός των πισινών προσδίδει μία συνέχεια και ένα ιδιαίτερο στυλ σε όλο το συγκρότημα.

Κάθε μεζονέτα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και σοφίτα. Η καθεμιά τους έχει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα δύο εκ των οποίων βρίσκονται στο υπόγειο και τα άλλα δύο στον όροφο. Επίσης, η κάθε μεζονέτα διαθέτει 3 μπάνια, ένα σε κάθε όροφο. Τα υπόγεια έχουν φυσικό αερισμό και φωτισμό μέσω των ανοιγμάτων-μπαλκονιών που ονομάζονται κουρακλέ.

Τα ακίνητα απέχουν μόνο 10 λεπτά (270μ.) από την θάλασσα. Όλες έχουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο βουνό και στην πόλη. Το design θα είναι μοντέρνο σε γήινα χρώματα και φυσικά υλικά, με κυρίαρχο στοιχεί την λευκή πέτρα.

Η εσωτερική διαρρύθμιση σε μία κατοικία είναι το πιο ουσιώδες κομμάτι. Είναι αυτό που κάνει τον πιθανό αγοραστή να επιλέξει τελικά το σπίτι ή να το απορρίψει. Είναι αυτό που θα κάνει τους κατοίκους του να έχουν μία βολική και άνετη καθημερινότητα. Για αυτούς τους λόγους και η ομάδα μηχανικών μας προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.