πίσω στην λίστα με τα ακίνητα

with private pool on the hill

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

για να δείτε το ακίνητο

τύπος ακινήτου Μεζονέτα
τετραγωνικά 160μ2
δωμάτια 4
μπάνια 3
πάρκινγκ 2
όροφος 3
πόρτα ασφαλείας ναι
κουφώματα αλουμινίου ναι
πλήρες σύστημα συναγερμού ναι
ντουλάπες ναι
ηλιακός θερμοσίφωνας ναι
έπιπλο κουζίνας ναι
εγκατάσταση κλιματισμού σε λειτουργία ναι
πλήρως εξοπλισμένα wc ναι
ιδιωτική πισίνα ναι
όνομα συγκροτήματος SERENITY VILLAS
περιοχή Πολύχρονο
διαθέσιμα ακίνητα 1
Περιγραφή ακινήτου

Το νέο συγκρότημα βρίσκεται υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2025. Διαμορφώθηκε από την αρχιτεκτονική μας ομάδα με σκοπό να προσφέρει μοναδική άνεση και λειτουργικότητα.

Αποτελείται από 6 μεζονέτες των οποίων τα εμβαδά ποικίλουν από 160m2 έως 175 m2. Όλες οι μεζονέτες είναι ευρύχωρες, ηλιόλουστες, με ιδιωτικό κήπο και ιδιωτική πισίνα (24-27m2). Ο σχεδιασμός των πισινών προσδίδει μία συνέχεια και ένα ιδιαίτερο στυλ σε όλο το συγκρότημα.

Κάθε μεζονέτα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και σοφίτα. Η καθεμιά τους έχει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα δύο εκ των οποίων βρίσκονται στο υπόγειο και τα άλλα δύο στον όροφο. Επίσης, η κάθε μεζονέτα διαθέτει 3 μπάνια, ένα σε κάθε όροφο. Διατίθεται πάρκινγκ 2 θέσεων για την καθεμιά, ηλιακός θερμοσίφωνας, προεγκατάσταση για θέρμανση με αντλία θερμότητας και προεγκατάσταση για κάμερες ασφαλείας. Επίσης, παραδίδεται σύστημα ψύξης και συναγερμός σε πλήρη λειτουργία.

Τα ακίνητα απέχουν μόνο 10 λεπτά (270μ.) από την θάλασσα. Όλες έχουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο βουνό και στην πόλη. Το design θα είναι μοντέρνο σε γήινα χρώματα και φυσικά υλικά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ενδέχεται στις κατόψεις να προκύψουν μικροαλλαγές στα σχέδια των κατοικιών προς όφελος της άνεσής τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Πολύχρονο, Πολύχρονο, Χαλκιδική, Ελλάδα

πίσω στην λίστα με τα ακίνητα
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού και να δείτε το σπίτι των ονείρων σας!

Εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία μας!