πίσω στην λίστα με τα ακίνητα

Duplex apartment with garden on the ground floor

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

για να δείτε το ακίνητο

τύπος ακινήτου Μεζονέτα
τετραγωνικά 99μ2
δωμάτια 2
μπάνια 2
πάρκινγκ 1
όροφος 2
πόρτα ασφαλείας ναι
κουφώματα αλουμινίου ναι
σύστημα σωληνώσεων θέρμανσης ναι
πλήρες σύστημα συναγερμού ναι
ηλιακός θερμοσίφωνας ναι
έπιπλο κουζίνας ναι
εγκατάσταση κλιματισμού σε λειτουργία ναι
πλήρως εξοπλισμένα wc ναι
περιοχή Πευκοχώρι
διαθέσιμα ακίνητα 3
Περιγραφή ακινήτου

Το νέο συγκρότημα βρίσκεται υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2024. Διαμορφώθηκε από την αρχιτεκτονική μας ομάδα με σκοπό να προσφέρει μοναδική άνεση και λειτουργικότητα.

Το συγκρότημα αποτελείται από 3 κτίρια, το καθένα εκ των οποίων αποτελείται από μία μεζονέτα στα επίπεδα του υπογείου και ισογείου και μία δεύτερη στον όροφο και στη σοφίτα του κτιρίου. Τα μεικτά εμβαδά των μεζονετών με κήπο είναι 99m2 και του ορόφου είναι 111m2. Όλες οι μεζονέτες είναι ευρύχωρες και ηλιόλουστες.

Η κάθε ισόγεια μεζονέτα με κήπο αποτελείται από δύο επίπεδα, υπόγειο και ισόγειο. Η καθεμιά τους έχει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα οποία βρίσκονται στο υπόγειο. Επίσης, διαθέτει 2 μπάνια, ένα σε κάθε επίπεδο. Η σαλοκουζίνα βρίσκεται στο ισόγειο και έχει θέα τον κήπο. Διατίθεται μία θέση στάθμευσης για την καθεμιά, ηλιακός θερμοσίφωνας, προεγκατάσταση για θέρμανση και προεγκατάσταση για κάμερες ασφαλείας. Επίσης, παραδίδεται σύστημα ψύξης και συναγερμός σε πλήρη λειτουργία.

Τα ακίνητα απέχουν μόνο 5 λεπτά (380μ.) από την θάλασσα. Η αρχιτεκτονική τους θα είναι μοντέρνο στυλ με βάση τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ενδέχεται στις κατόψεις να προκύψουν μικροαλλαγές στα σχέδια των κατοικιών προς όφελος της άνεσής τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Πευκοχώρι, Πευκοχώρι, Χαλκιδική, Ελλάδα

πίσω στην λίστα με τα ακίνητα
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού και να δείτε το σπίτι των ονείρων σας!

Εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία μας!